Відомий український співак Віктор Павлік вирішив підтримати українців у такий важкий час тому заспівав патріотичну пісню, яка втілює віру в перемогу України.

Зворушливим виконанням пісні "Непереможна Україна" під гітару Народний артист України Віктор Павлік поділився на особистій сторінці у соцмережі Instagram.

Віктор Павлік всіма силами намагається підтримувати українців під час війни, яку розв'язала росія, тому він часто записує різноманітні пісні для шанувальників. Цього разу, щоб висловити біль України та водночас надію і віру у перемогу він виконав пісню "Україна переможе".

Віктор Павлік, скріншот
Віктор Павлік, скріншот

Слова до пісні написала Лариси Архипенко, а музику та аранжування зробив Володимир Будейчук.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"Пісня пішла в народ. І це слава Богу ! Уже їду до Львова на днях і буду її співати. Все буде Україна!", - так Віктор Павлік підписав відео.

У коментарях українці подякували Віктору Павліку за душевне виконання та залишили для нього компліменти.

"Надзвичайна пісня і виконання! 😍 Вірю, що перемога близько 🙏", "Слава Україні 💙💛 ", "Дякую 🔥", - зазначили користувачі мережі від відео.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Відео можна переглянути тут.

Нагадаємо, Катерина Репяхова показала, як за пару днів подолала більше тисячі кілометрів з дитиною: "I це ще не кінець"

Раніше Знай писав, Катя Репяхова розповіла, з якими "пригодами" рятувала сина від війни в Україні: "Не хотіли допомагати"

Також Знай повідомляв, Віктор Павлік знайшов, як заспокоїтися і без допомоги Каті Репяхової: так стає тільки радісніше