Переживання і тривога однаково даються взнаки. Експерт програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» доктор Комаровський розповів, як бажано спілкуватися з коханою людиною в умовах бойових дій.

Коли жінка чує в трубці рідний голос, вона нібито почувається в безпеці. Але саме рідній людині хочеться розповісти про свої страхи та переживання. Чи варто це робити?

«Якщо ви розмовляєте з коханою людиною, яка зараз захищає країну, не розповідайте їй про те, як вам нелегко, – порадив Євген Комаровський. – Тому що вашому чоловікові стає ще важче».

За словами експерта програми «Ранок з Україною», найскладніше для чоловіка – розуміння, що він нічого не може зробити в скрутній ситуації. Тому ненависть до ворога, яка і так вже є, починає домінувати над здоровим глуздом. А коли накривають емоції, в такому стані людина часто приймає неправильні рішення.

«Тому давайте залишимо скарги на той час, коли ми переможемо. Якщо ваш чоловік на фронті –ваші ридання в розмові з ним – це додатковий фактор ризику для його життя, – пояснив доктор Комаровський в інтерв'ю для каналу «Україна». – Як би вам не було важко, кажіть, що у вас все добре: є, що їсти, у вас є дах над головою, ліки».

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Експерт сказав, що залишатися спокійною, посміхатися та не змушувати коханого чоловіка переживати за вас – це ідеальний варіант допомоги. Сказати, що ви чекаєте його додому з перемогою – найважливіше, що необхідно почути чоловікові в бойових умовах.