Стало відомо про те, що відома українська співачка Alyona Alyona втратила у війні близьку людину. Біль, яка ніколи не пройде, таке не прощають.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка сповіщає про події в країні, а також займається волонтерством. Вона продовжує робити все для того, щоб допомогти людям.

Цього разу новина досить трагічна. Справа в тому, що в цій війні загинула близька для Alyona Alyona людина.

"Твої подвиги, кум, зберігали нам життя. Тепер ти будеш крилами закривати нам небо над Україною. Слава Тобі, воїн, і вічна пам'ять. Герої не вмирають!"- написала вона.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Alyona Alyona, фото: скріншот
Alyona Alyona, фото: скріншот

В розумі не складаються, як російські військові можуть забрати життя невинних людей. Вони вторглися в чужу, незалежну державу, і почали творити тут геноцид населення.

Після того, як почалася війна, дівчині довелося повернутися в рідну Баришівку, що в Київській області. Там вона почала допомагати українцям, і фасує дефіцитні зараз ліки.

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

Її кум, Володимир Цвілій захищав українські землі до останнього, поки нелюдські війська не випустили в нього кулю.

"З сьогоднішнього дня мій кум на небі. Він мужньо захищав Україну. Батьки дали йому життя, а рашисти забрали. Нехай горять в пеклі " - підсумувала свій пост артистка.

Нагадаємо, що Alyona Alyona показала, де душі загиблих невинних українців

Раніше повідомлялося, що Святослав Вакарчук відсвяткував знищення крейсера "Москва"

Також, ґатунокравесті-діва Монро розповіла, за допомогою чого змінила зовнішність Оксана Марченко