У соціальній мережі розмістили дивовижну і навіть смішну публікацію, в якій йдеться про давно забутого Петросяна. Радянський блазень розповів, що готовий записатися і поїхати в Україну, щоб розважати і підтримувати окупантів.

Даний пост продемонстрували в Telegram-каналі «Боже, яке кончене»

«З цього відео стає зрозумілим, що петросян досі вважає собі гумористом Інші гумористи для русні скінчилися, приходьте завтра», - підписаний відеоролик у соціальній мережі.

Дивлячись не це відео, неможливо утримати емоцій. Багато людей вже давно забули, що існує ця людина, однак, він вирішив про себе нагадати і показав своє справжнє обличчя.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Українська аудиторія не змусила себе чекати і почала писати відгуки під цією дуже несподіваною і дивовижною заявою.

"Я думала він вже помер давно", "воно ще живе? це старе лайно Намагався подивуватися, але не зміг, бо то гвалтування самого собі в очі та вуха", "Підросян, кажете?", "Штучне блювотіння", "це що взагалі за маячня?", "Дедушка в маразмі. Відпустіть його тихо здохнути, не відкопуйте кожен раз з нафталіну", "Гімно старе!", "Послухав, капелюх Повний, не раджу", - залишають коментарі українські користувачі.

Нагадавши, Олена Олена повідомила, що втратила близьку людину під час війни в Україні.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Святослав Вакарчук відсвяткував знищення російського крейсера.

Також портал "Знай" писав, що Віктор Гевко висміяв Віктора Медведчука.