Співачка Камалія розповіла, що російський виконавець Філіп Кіркоров намагається всіляко ігнорувати будь-які розмови про війну в Україні, а також блокує українських друзів, з якими раніше підтримував зв'язок. Про це артистка розповіла "ЖВЛ".

Багато російських зірок ігнорують той факт, що Росія почала повномасштабну війну проти України. У число таких потрапив і Філіп Кіркоров. Так, співачка Камалія розповіла, що російський виконавець всіляко уникає розмов про війну і блокує друзів з України.

Камалія, фото: Instagram
Камалія, фото: Instagram

"Він на мене підписаний. Я на нього теж підписана. І в instagram, і в Фейсбуці. Всі дивилися мої ефіри. Він ніяк не відреагував. Абсолютно ніяк. Пізніше я написала. Вислала фото. Теж нічого. А зараз я взагалі не можу знайти у своїх контактах його телефон. Я не знаю чому. Просто зник", - поділилася Камалія.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Камалія поділилася, що через російське вторгнення вона втратила улюбленого коня, який був в окупованій Бучі. Крім того, війна вдарила по бізнесу її чоловіка - мільярдера Моххамеда Захура.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олена Зеленська розповіла історії травмованих Українців, це зробили з ними окупанти: "Життя має тривати".

Також ми писали, Alyona Alyona втратила під час війни близьку людину, захищав українські землі до останнього подиху: "Будеш крилами закривати нам небо".

Нагадаємо, Потап показав, як швидко обчислити орка: "Сам себе мітить".