Відома українська співачка, зірка "Євробачення" Руслана Лижичко з перших днів війни підтримує українців. Так, цього разу вона відвідала центр для переселенців, де випадково зустрілася з літньою жінкою, якій пощастило врятуватися від російських окупантів. Відео артистка опублікувала на сторінці в instagram.

Руслана Лижичко відвідала центр, де тимчасово проживають переселенці, які вимушено залишили свої будинки через російське вторгнення. Під час візиту співачка випадково зустріла Валентину, якій вдалося врятуватися від російських "визволителів".

Руслана Лижичко. Фото: скрін youtube
Руслана Лижичко. Фото: скрін youtube

Руслана зізналася, що їй була дуже приємна зустріч. Жінка скористалася можливістю і крізь сльози звернулася до бійців ЗСУ. Вона зазначила, що в українцях козацька кров, а значить наш народ не зламати.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вчорашня випадкова, а може і невипадкова зустріч з Валентиною дуже сильно запала мені в серце. Путінські раби-орки вирішили звільнити українців від свободи вибору бути українцем. Ця літня жінка - одна з тих, кого окупанти хотіли "звільнити" – зате вона звертається до Збройних Сил України з вдячністю і непохитною вірою в нашу перемогу. Бувши таким волелюбним народом, у нас є тільки один вибір і один шлях – перемога", - підписала ролик Руслана.