Поліна Логунова показала своє нове кохання, після розриву з онуком відомого українського актора Дмитром Ступкою.

Не так давно дівчина у своєму Instgaram поділилася новиною, що розійшлася зі Ступкою, та похизувалася коштовними подарунками від нового обранця. Але це був лише початок, 14 квітня Поліна погодилася на пропозицію руки і серця від нового обранця.

Поліна Логунова. Фото: Instagram
Поліна Логунова. Фото: Instagram

Фото щасливої пари дівчина розмістила на своїй сторінці у соцмережі. Багато хто привітав Поліну. Але були й такі, хто навпаки порадів за Дмитра та побажав йому зустріти своє щастя.

Поліна Логунова. Фото: Instagram
Поліна Логунова. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Діточок як зірочок", "Знайшла нарешті Поліна свої бабки", "Як добре, що вистачає мудрості залишатися батьками і не травмувати дитину. Поліні щастя, а Діма класний чувак думаю він теж не загубиться в житті", "Це щастя! для Дмитра Ступки! Знайде собі у 100 разів кращу серед україночок! І душею, і зовнішньою вродою, і працьовитістю!", "Якщо дружина від тебе пішла до іншого, ще невідомо кому пощастило)) Діма, моє вітання!", "Я дуже рада за Дмитра Ступку!!! Знайде собі достойну дівчину", - написали прихильники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Багато хто з прихильників не підтримують Поліну, адже вона поїхала у США та живе припіваючи, коли в Україні йде війна. Поліна лише кілька разів згадувала про "героїчних українців" схоже, що дівчині абсолютно все одно на долю батьківщини.

Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик познайомила зі своїм татом, який виростив у ній сильну особистість.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Шевченко розповів, як допомагає українцям та за що бореться наша нація.

Також "Знай.ua" писав, що Alyona Alyona втратила під час війни близьку людину, захищав українські землі до останнього подиху.