Київське "Динамо" вигнало футболіста, чий батько є сепаратистом в "ЛНР"

Батько гравця юнацької команди, Максим Уваров, входить в керівні органи в "Луганській народній республіці", він займається питаннями "держбезпеки і оборони, суддівської системи та роботи правоохоронних органів". Юнак приховував цей факт від своїх товаришів по команді, повідомляє пресслужба ФК.

Інформація про ворога України також знаходиться на сайті "Миротворець". Уваров-менший виступав за молодіжну команду Динамо U19. І входив у склад команди, яка змагалася у Юнацькій лізі УЄФА, однак у самому турнірі участі не брав.

Скрин з "Миротворця"
Скрин з "Миротворця"

У Клубі зазначили, що не є прихильниками "сталінських" методів, де син відповідає за батька. Після отримання та перевірки інформації керівництвом клубу було поставлено конкретне питання гравцеві про належність його батька до військових структур сепаратистів.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Уваров не одразу дав позитивну відповідь. Клуб обурений поведінкою свого футболіста в укритті неприпустимих фактів та вирішив негайно розірвати контракт з даним гравцем.

"У структурі клубу немає місця людям, налаштованим проти Незалежності, Цілісності та Суверенітету України! У часи страшної війни з російським окупантом, Артуру Уварову необхідно було особисто звернутися до керівництва клубу та зізнатися в участі свого батька у військовій агресії проти України", - зазначають у Клубі.

Нагадаємо, раніше Андрій Шевченко розповів про допомогу українцям у Британії та як ще 23 роки тому росія принижувала футбольну збірну України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ігор Суркіс та Мірча Луческу обговорили подальшу долю футбольного клубу.

Також "Знай.ua" писав, що співак Tamerlan розповів про свої прогнози, коли закінчиться війна.