Відома українська тренер, зірка шоу "Зважені та щасливі", а також колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська розповіла на своїй сторінці в instagram, що на її думку бути українцем.

Марина Боржемська зазначила, що Україна це вільна країна зі сміливими людьми. Вона розповіла, що, на її думку, означає Бути українців. Тренер розповіла, що українці добрі люди, відкриті для нових знань і завжди готові віддати останнє. На її думку українці - приклад для всього світу, як найсильніша нація.

Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

"Бути українцем означає Поважати ближнього, простягнути руку допомоги, коли це важливо. Бути людяним, доброзичливим, чуйним і люблячим. Наша відповідальність нести в світ нашу культуру. Відкривати і ростити в собі і своїх дітях сміливість, стійкість, рішучість, відважність, непохитність. Ми ніколи нікого не принижували і з повагою ставилися. Ми ніколи не сміялися над сусідніми країнами.
Бути українцем - це розуміти українську, російську, польську, білоруську, Чеську... ми відкриті до нових знань і не насміхаємося над чужою мовою. Завдяки схожим словами наших мов, ми не вивчаючи кожен з них, можемо зрозуміти сенс.
Бути українцем - це відправляти останні кошти на підтримку ЗСУ та волонтерам на термінові запити. Це об'єднатися заради спільної мети, як би важко нам усім не було.
Бути українцем - бути прикладом сильної нації для світу", - написала вона.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Наприкінці Марина Боржемська додала, що пишається бути українкою.

Раніше Знай писав, Катя Осадча просить українців про допомогу - від цього залежить наше майбутнє: "Об'єднуємо сили".

Також ми писали, дизайнер Олени Зеленської Катя Сільченко попередила російських окупантів про неминуче покарання: "Бумеранги зла повертаються".

Нагадаємо Олександр Пономарьов згадав пророчі слова білоруського політика 25-річної давності: "Перетвориться на ядерний плацдарм"