Відомий український співак Ярмак написав, що не може наразі творити пісні, через нестримне бажання фізично мститися рашистам.

У своєму Instgaram Ярмак написав пост, на чорному тлі, де поскаржився, що від нього вимагають пісень, а він має лише одне непереборне бажання фізично їх нищити.

"Всі пишуть: "Потрібна пісня", а я не знаю, як пригасити в собі бажання фізичної помсти", - написав музикант.

Відомо, що Олександр з перших днів війни узявся за справжню зброю, та захищає українців від російської навали.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У коментарях порадили співакові не притупляти та не пригашувати ненависть до орків, а "*башити їх", та погодилися чекати нових пісень скільки буде потрібно.

"ЯрмаК ,*баш їх бл*ть", "Поверніться живими, а потім будеш робити трек", "Саня,*баш їх бл*ть, а потім будуть і пісні", "Саша, ми твою пісню будемо чекати стільки, скільки потрібно!!! Байдуже завтра вона буде, чи вже після того, як ми переможемо цих довбаних москалів. Головне будь обережним", "А не треба гасити бажання,Сань. Гасити треба тільки рашистів! Бажано найжорстокішим чином", - порадили Олександру.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше 20-річний переможець "Голос країни" Роман Сасанчин розлучився з дружиною через 4 місяці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оксану Марченко висміяли зверненням до Суркіса і сигаретам President з трусами на голові.

Також "Знай.ua" писав, що подруга Кіркорова Камалія розчарувалася у Філіпі, який "видалив" її зі свого життя.