Відомий український співак Віктор Павлік зворушив мережу милим фото зі своїм маленьким синочком Михасиком. Йому вже виповнилося 10 місяців.

Зворушливим знімком з сином Народний артист України поділився на своїй особистій сторінці у соцмережі Instagram.
Попри розлуку з синочком через війну Віктор Павлік все ж вирішив привітати його з такою датою. 15 квітня йому вже виповнилося 10 місяців. Тому артист опублікував світлину з найдорожчим, на фото Павлік позує тримаючи сина на руках, а він у той час мило посміхається на камеру, обіймаючи татка.

Фото зі сторінки Віктора Павліка
Фото зі сторінки Віктора Павліка

" Михасику 10 ❤️", - так Віктор Павлік підписав опубліковане фото.

Прихильники Віктора Павліка одразу ж прийнялися залишати привітання для його маленького синочка:

"Будь щасливий! 😍", "Здоров'я синулі та всій родині.❤️", "Хай зростає здоровеньким, батькам на втіху", "Здоров'ячка йому та батькам у вільний та мирній Україні 🙏🙏🙏", "Вітаю ", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Влітку у Віктора Павліка народився син від молодої дружини Катерини Репяхової, яка була його концертною директоркою. Пара вирішила назвати його Михайлом. Після повномасштабного вторгнення росії в Україну родині довелося на деякий час розлучитися, аби відвезти маленького Михайлика у безпечне місце. Наразі він разом з мамою перебуває в Ізраїлі.