У соціальній мережі поділилися унікальною публікацією, яка присвячена прем'єр-міністру Великобританії і хорошому другу України Борису Джонсону. На фотографіях можна побачити одного з головних крашів сучасності зі своєю коханою.

Відповідний пост оприлюднили в акаунті "Зоряний шлях" в Instagram.

"Жінка, яка вкрала серце Бориса Джонсона Знаємо, для багатьох британський прем'єр-міністр став крашем, але він одружений... і не вперше. 2021-го Борис взяв шлюб зі своєю подругою – Керрі Саймондс, яка молодша на 23 роки. Жінка стала його третьою дружиною. До слова, від попереднього шлюбу 57-річний політик має четверо дітей, а разом із Саймондс виховує спільного сина", - підписані знімки в мережі.

Численна українська аудиторія, яка стежить за всіма новинами, не змогла пройти повз даної публікації. Варто відзначити, що чимало українок розчарувалося, дізнавшись, що у Бориса є дружина.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Борис Джонсон і Володимир Зеленський. Фото: facebook.com/zelenskiy.official
Борис Джонсон і Володимир Зеленський. Фото: facebook.com/zelenskiy.official

"Вони прекрасні", "Слава Україні ! Боже бережи Королеву ! Героям Слава !", "Краш??? Справді??? То капець", "травні серце вкрав його причесон", "Краще б вона ключі від винищувачів у нього вкрала і нам віддала...", "Ви дуже гарні", "Борис ще той пустун так тримати", "Зроблю патріотичне арт-фото всім бажаючим Надсилайте читке фото", "дуже красива", " Борис, як же так ?! Ти одружений ?! Моє серце розбите", - залишають коментарі українські користувачі.

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Нагадавши, у мережі повідомили, що Джамала зустрілася з Потапом і Настею Каменських в Іспанії.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Андрій Бедняков допоміг постраждалій українці з Маріуполя.