Український боксер-професіонал, який виступає в напівважкій ваговій категорії, 49-річний В'ячеслав Узєлков поділився постом у соціальній мережі. Він звернувся до українців з важливою заявою.

Відповідний пост В'ячеслав Узєлков розмістив у своєму акаунті в Instagram.

"Цей пес кинутий. Кинутий людьми, яких я не кретикую, але все-таки він молодий 5-6 місяців. Вдавався щоранку, в один і той же час до залу, де ми годували його. Але в черговий раз, коли він прибіг до нас, я зрозумів, що його кинули і вирішив забрати до себе зараз ми живемо разом з ним. І я вважаю його господарів зрадниками, так як кинути офігенного пса, це зрада", - звернувся до аудиторії

Численні фоловери, які підписані на сторінку професійного боксера, не пройшли повз даного звернення. Люди не змусили себе довго чекати і почали писати відгуки під фотографіями В'ячеслава.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В'ячеслав Узєлков, фото: Instagram
В'ячеслав Узєлков, фото: Instagram

"Спасибі, що не залишили малого! Він подарує вам стільки любові натомість!", "Ви молодець він буде вам вдячний все життя! Щастя вам!", "Честь вам і хвала, добра людина Бог пошле вам здоров'я і благополуччя за добро", " клас! Який молодець! Приємно бачити добро до тварин!", "Супер Хвостик чудовий,а ви молодець!!!", "Молодець, у вас добре серце", - написали підписники боксера.

Коментарі на пост В'ячеслава Узєлкова в Instagram
Коментарі на пост В'ячеслава Узєлкова в Instagram

Коментарі на пост В'ячеслава Узєлкова в Instagram
Коментарі на пост В'ячеслава Узєлкова в Instagram

Нагадавши, Віталій Кличко звернувся до українців і розповів, як йдуть справи в столиці України.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Віталій Кличко заявив про важливе оновлення в додатку Київ Цифровий.

Також портал "Знай" писав, що Дмитро Кулеба заявив, що війна позбавила його можливості бачитися з дочкою.