Дружина телеведучого Анатолія Анатоліча, Юлія Бойко розповіла, як війна в Україні вплинула на психіку її дочки Аліси. Вона зазначила, що дівчинка досі не може прийти до тями. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Анатолій Анатоліч разом з родиною евакуювався з України, коли активно йшли бойові дії. Зараз сім'я живе у Франції, але війна встигла залишити свої "відбитки" на психіці їхніх дітей. Так, дружина телеведучого Юлія Бойко розповіла, що їхня дочка Аліса досі переживає сильний стрес.

Анатолій Анатоліч. Фото: Instagram
Анатолій Анатоліч. Фото: Instagram

Так, за словами дружини телеведучого вони відправили дочок в табір з ночівлею, оскільки у Франції з Понеділка почалися канікули. Діти з радістю погодилися, але в таборі стався інцидент, який сильно злякав її дочку Алісу.

"Діти гуляли на вулиці, коли низько над землею пролетів невеликий чорний літак. В істериці Аліса почала панікувати і схопивши Лолу за руку, побігла в Укриття, в будівлю. Там довго плакала. Питала чи не війна це почалася. І що боїться за маму з татом. І що літак дуже низько летів і схожий на винищувач! (Карл, мої діти в десять років вже знають, як виглядає винищувач", - розповіла дружина телеведучого.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Юлія Бойко зазначила, що спогади про події в Україні засіли в головах дітей і тепер їх психіка надломлена.

"Психіка надломлена. Спогади про дні в погребі і бомбардуванні над головою засіли глибоко в дитячих головах. У всіх у нас є вражаючі моменти з дитинства, які ми пам'ятаємо і згадуємо по запаху, по музиці, по речах, по ситуаціях... наші діти тепер мають свої тригери, які будуть з ними назавжди...", - зазначила дружина Анатоліча.

Раніше Знай писав, Оля Полякова зворушилася через вчинок Святослава Вакарчука: не побоявся руїн.

Також ми писали, Ніна Матвієнко розповіла, як понівечили майно кадирівці: "Я ще такого убозтва в житті не бачила!".

Нагадаємо, Віктор Павлік розповів про важливу дату сина від Каті Репяхової: відзначати доведеться на відстані.