Відома українська співачка, реперка Alyona Alyona поділилася тим, як допомагає українським бійцям наближати день перемоги над російськими загарбниками. Про це вона розповіла на своїй сторінці у Instagram, де за нею спостерігають 357 тисяч підписників.

Після початку війни вона допомагала в аптеці фасувати і пакувати ліки. Однак потім волонтерська допомога там стала непотрібною, і дівчина почала шукати інше застосування своїм силам.

«…Знайшла тут дівчат, які плетуть сітки в одному місті та волонтерський штаб в іншому місті. Я залишилась працювати у волонтерському штабі. У штабі місцеві дівчата, завдяки звичайному населенню, змогли круто організуватись! Пункт прийому гуманітарної допомоги, розподілення цієї допомоги та відвезення у звільнені села… Також вони знайшли швейні машинки та швачок, які готові допомагати. Ще дівчата зібрали гроші на першу тканину і навчилися шити розгрузки, аптечки для воїнів. А ще планують навчитися шити плитоноски», - ділиться співачка.

Скрін, Instagram Alyona Alyona
Скрін, Instagram Alyona Alyona

Сама ж реперка в цьому штабі допомагає з аптечками, із сортуванням ліків, бо вже має відповідний досвід. А також допомагає інформаційно.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Сьогодні звертаюсь до кожної небайдужої людини… Дівчаткам потрібні гроші на тканину, а її в Україні зараз майже немає і дуже важко знайти. Ми замовляємо тканину з Туреччини», - пояснила вона, додавши банківські реквізити.

Скрін, Instagram Alyona Alyona
Скрін, Instagram Alyona Alyona

«Alona, дякую за все, що ви робите! Переможемо!!! Також чекаємо від вас крутих і розривних бітів для підтримки козацького духу», «Ви крута! Була присутня, як Ви допомагали! Не лишаєтесь осторонь біди в громаді», - хвалять її фанати.

«Нам дуже потрібні каски. Можливо, можеш допомогти», - цікавляться інші коментатори.

Нагадаємо, що Alyona Alyona показала, де душі загиблих невинних українців

Раніше повідомлялося, що Святослав Вакарчук відсвяткував знищення крейсера "Москва"

Також, Alyona Alyona втратила під час війни близьку людину, захищав українські землі до останнього подиху: "Будеш крилами закривати нам небо".