Відома українська співачка Оля Полякова, відома своїми епатажними образами і потужним голосом, виступала перед початком футбольного матчу та виконувала Гімн України, проте щось пішло не так. Відеоролик з виступу оприлюднили в соцмережах.

Коли залунала музика, Полякова почала співати, проте її голосу не було чутно - звукорежисер чомусь не ввімкнув мікрофон. Це не зупинило співачку – вона продовжила виступ попри труднощі, і над стадіоном невдовзі потужно залунав Гімн України. Його виконали хором всі присутні на стадіоні українці.

«У Олі такий сильний голос, що його чути і без мікрофона. Вона молодець!!!!», «Оля молодець, вона і без мікрофону крута», «Бідолаха, Оленька. Ну, нічого, Олю, тепер тобі співає весь світ. Ти й так молодець», «Розумниця, не розгубилася», «Розумничка, наша людина, наш голос нічим не заглушити», - захоплюються українці в коментарях.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Полякова має академічну освіту, на відміну від багатьох. Вона була у Єві на корпоративі кілька років тому. Це було круто. Запальничка, я не її фанат. Але поважаю як гідну співачку. Вона співає той репертуар, який затребуваний. От і все. Хоча має дуже широкий діапазон», - додає один із коментаторів.

Нагадаємо, Оля Полякова розчулилася вчинком Святослава Вакарчука: не побоявся руїн.

Раніше Знай писав, Оля Полякова "зв'язалася" з Мирославом Скориком, порадувавши малюків колисковою "Мелодією": "Вибух душі"

Також Знай повідомляв, Оля Полякова розповіла про передчуття війни, яке супроводжувало її доньку за тиждень до нападу