Відома українська співачка Надя Дорофєєва, яка нещодавно розійшлася з чоловіком Володимиром Дантесом, розкрила одну з найбільших своїх фобій.

У популярній мережі Тiktok на фан-акаунті знаменитості поділилися невеличким уривком інтерв'ю Славі Дьоміну, де вона розповіла про свій найбільший страх.

Виявилося, що Надя Дорофєєва боїться морських риб, які можуть вкусити під час купання. Через це знаменитість намагається енергійно рухатися під час плавання, щоб до неї не змогла наблизитися рибка.

Надя Дорофєєва, скріншот
Надя Дорофєєва, скріншот

"А ще я риб боюся, я згадала. Наді мною всі ржуть. Я поясню. Не смійтеся, будь ласка, наді мною. В Туреччині кусаються риби. Якщо ти стоїш довго, рибка підпливає, і може тебе вкусити. Вони такі ну плавають, це не та, яка чистить, а та яка кусне, і кров може потекти. Тому тепер я дуже судомно плаваю в морі. Я прям сильно гребу, щоб вони...", - зізналася Надя Дорофєєва.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Надя Дорофєєва, скріншот
Надя Дорофєєва, скріншот

У коментарях фанати підтримали Надю Дорофєєву, адже виявилось, що це дуже розповсюджена фобія, адже багатьох неодноразово кусали риби.

"Я також риб боюсь хах", "Ну що ж дякую за нову фобію", "Те ж саме в Туреччині, так і плавала ахахах", "Це я ахаххах", "Так правда 😬я через це тільки на березі лежу", "Я гуляю с пацанами : я розповідаю свої проблеми так же пацани які ржуть", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

@l.a.v.a.n.r.ak

🥺✨

♬ оригинальный звук - 🎀Надя Дорофеева 🎀

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала потужне фото: "Сила – у єднанні"

Також Знай писав, Дантес не посоромився піти в туалет в прямому ефірі після розставання з Надею Дорофєєвою: "Можна почути, як я ссу

Раніше Знай повідомляв, Надя Дорофеєва вразила потужним виконанням гімну України на польському стадіоні: це варто почути