Учасник кулінарного шоу «МастерШеф» Олег Ковальчук від початку повномасштабної війни росії з Україною взявся допомагати, чим уміє. Про його особистий «кулінарний фронт» розповіли на сторінці передачі у Instagram, за якою спостерігають 170 тисяч підписників.

Як зазначають, відомий бодибілдер та кулінар щодня готує для понад півсотні бійців, влаштовує обіди для внутрішніх переселенців, а також проводить кулінарні майстер-класи для дітей.

Скрін, Instagram Олег Ковальчук
Скрін, Instagram Олег Ковальчук

«Ми обслуговуємо 55 бійців, 22 блокпости. На восьму ранку заступаю і звільняюсь близько восьмої вечора. Тому що з дев'ятої комендантська година. І так щодня. Варимо борщі, каші. Їжі достатньо. Люди привозять продукти з сіл. Якщо не вистачає – кидаю історії в соцмережі, і нам допомагають. У нас спеціальні бідончики та банки, в які насипаємо і підігріваємо, щоб все було гаряче. Приїжджають щодня о третій, забирають їжу», - розповідає Олег.

Скрін, Instagram Олег Ковальчук
Скрін, Instagram Олег Ковальчук

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Він додав, що на кухні день пролітає швидко, і іноді навіть забувається, що триває війна. «Але коли знову привозять ці воєнні бідончики, розумію, що хлопці стоять там просто зараз, мерзнуть, захищають країну. Я завжди в їжу вкладаю всю свою любов, щоб тільки все було добре. Запропонував готувати комплексні обіди для внутрішніх переселенців, проводжу кулінарні майстер-класи для дітей в Лубнах. Я в житті стільки пережив, що не боюсь майже нічого. Боюсь тільки за рідних. Зараз дружина та діти в безпеці, слава Богу. Зідзвонююсь з ними щодня. Стараюсь мотивувати», - зізнався чоловік.

Скрін, Instagram Олег Ковальчук
Скрін, Instagram Олег Ковальчук

«Кожен на своєму фронті, разом до перемоги», «Вялікі дзякуй Олегу з Беларусі. Я ў захапленні ад вас», «Щира подяка! Ви герої!», - хвалять кулінара в коментарях.

Скрін, Instagram Олег Ковальчук
Скрін, Instagram Олег Ковальчук

Нагадаємо, що зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко порадив пекти паски на Великдень із запасом: пропонує рецепти на всі смаки.

Раніше повідомлялося, що Євген Клопотенко розповів, скільки борщу йому довелося приготувати в Польщі заради України

Також, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко пояснив українцям, чому важливо позбутися російського контенту