Відомий український співак Микола Сєрга кумедно висміяв російських пропагандистів, які зливають інформацію про нього. Він попросив їх більш ретельно перевірять інформацію, щоб не зганьбиться так, як і російська армія на війні в Україні.

Відеоролик зі своїм іронічним зверненням Микола Сєрга опублікував на своїй сторінці в соцмережі ТікТок.

Так, Сєрга вирішив звернутися до адміністраторів пропагандистських Телеграм-каналв, які систематично зливають інформацію про нього в інтернет. Він закликав, їх більш ретельно перевіряти інформацію про нього, щоб не виглядати посміховиськом.

Коля Серга. Фото: скрін youtube
Коля Серга. Фото: скрін youtube

"В останньому зливі наприклад не було мого фейсбук, не було мого ТікТок. Ви розумієте, що моя команда працює над їх розвитком, а ви так просто берете і знецінюєте їх працю. Мало того, ви пишете, я служу в теробороні. Я служу в ЗСУ. Ви пишете, що я ведучий "Орла і решка", у вже давно не ведучий "Орла і Решки". Я поет і музикант", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Коля Сєрга іронічно зазначив, що пропагандисти можуть давати йому анкету з його даними на твердження, щоб вони перестали допускати помилки.

"Переконайтеся, що ви зливаєте вірно. Наступного разу надсилайте мені анкету на затвердження. Мало того, що ваша армія вже тут зганьбилася. Ви що хочете, щоб ще й ваші кібервійська висміювали? Думайте, що робите", - підсумував Сєрга.

@thekolyalovesyou

Сливайте данные правильно:) #зсу #армія

♬ оригинальный звук - Николай Серга

Нагадавши, зірка "Орел і Решка" Коля Серга розповів, чи зможе Україна пробачити росіян: "коли вимре покоління рабів"

Раніше Знай писав, Коля Серга Востаннє відповів Регіні Тодоренко після загибелі її екс - коханого в Бучі: "мовчання-активна позиція"

Також Знай повідомляв, Регіна Тодоренко поскаржилася на Колю Сергу, який розповів про смерть її "колишнього" в Бучі: "Хайпують на Моєму імені"