Популярний український телеведучий, шоумен і політик Сергій Притула і раніше надавав допомогу українським захисникам в боротьбі проти росії. Тож зараз, коли в країну увійшли російські загарбники, він не припиняє допомагати Збройним силам України.

Цього разу він звернувся до своїх підписників в Instagram, щоб показати, яка неймовірна техніка вирушить на передову їхніми стараннями.

«Окрім джипів, пікапів, інкасаторських машин, медичок, ми викупляли для певних підрозділів під виконання специфічних завдань і квадроцикли, і, навіть, пару амфібій. Тепер на передній край вирушить ще й двійко таких красенів! «Коновалець» і «Петлюра»! Дякуємо усім за вашу підтримку! Працюємо, панове!!!», - написав Притула в описі під постом.

«Працюємо над наступними», «ППО, я так розумію, не за горами», «А чому не Бандера?», «Я теж таку машину хочу вона прекрасна якщо її зробити гарно», - коментують українці.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Скрін, Instagram Притула
Скрін, Instagram Притула

«Це чудово! Але невже таку техніку не вміють виготовляти у нас?», - «Саме цих баггі — виробники українці», - діляться коментатори.

«Скільки москалських скальпів потрібно щоб отримати такий??????», - жартома цікавиться дехто.

Раніше Знай писав, Джордж Візлі з "Гаррі Поттера" об'єднався з Олександром Усиком, щоб врятувати українців: "Купивши речі".

Також ми писали, письменник Сергій Жадан показав, як виживають харківські коти під обстрілами: "Сумні, але горді".

Нагадаємо, Сергій Притула показав новітні дрони для воїнів ЗСУ: "Спустошує гаманці".