Колишній чоловік Насті Івлєєвої 27-річний Елджей (Олексій Узенюк) потролив свою 31-річну екс-дружину. Телеведуча оцінила гумор колишнього чоловіка.

Після розлучення з репером Елджеєм зірка "Орла і решки" заявляла, що вони залишилися друзями. Вони як і раніше спілкуються і підколюють один одного. Так, музикант опублікував фото, на якому постав в образі екс-дружини.

На знімку можна побачити у нього світле волосся, укладене, як у Насті, і темні окуляри в її стилі. Олексій вирішив ніяк не підписувати свій знімок, адже він і так досить красномовний.

t.me/saynaraboy
t.me/saynaraboy

Шанувальники відразу ж оцінили пародію Елджея на колишню обраницю. Деякі навіть іронічно відзначили, що репер перетворюється в Настю Івлєєву. А багато хто так і не зрозумів, чи на фото Настя чи Олексій.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Найуважніші зробили висновок, що репер скористався фотошопом, так як на знімку рука Насті. І мобільний телефон теж її. Сама телеведуча не образилася на тролінг. Вона зробила репост фотографії у своєму telegram-каналі.

Соцмережі Насті Ивлеевой
Соцмережі Насті Ивлеевой

Напередодні Івлєєва прокоментувала чутки про возз'єднання з Олексієм. Блогерка заявила, що такі новини з'являються часто, так як вони з колишнім обранцем у відмінних відносинах.

Нагадавши, Настя Івлєєва з "Орел і Решка" в паніці показала зубожіння Росії: "однією серветкою і обличчя, і яйця"

Раніше Знай писав, у загоні Дорофєєвої і Дантеса поповнення, Моргенштерн заявив про розставання з діла через 7 місяців після весілля: "вагітність?"

Також Знай повідомляв, Настя Івлєєва втекла до Туреччини з вагітною Тодоренко, використовуючи український паспорт: нічого не бентежить