Українська актриса театру і кіно, продюсер і громадський діяч Ірма Вітовська розповіла про свої плани, які, на жаль, зірвала війна. Цим знаменитість поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Війна змінила життя кожного українця і зламала багато планів і мрій. Актриса Ірма Вітовська поділилася, як війна змінила її життя. Так, знаменитість зазначила, що якби не війна, то 5 травня була б на прем'єрі фільму в Римі, в якому зіграла головну роль. Втім, це не головне. Вона зізналася, що з початком бойових дій змінилася вона сама і єдине, що зможе повернути її в початковий стан - перемога.

Ірма Вітовська, фото: Instagram
Ірма Вітовська, фото: Instagram

"5го травня, я могла б бути в Римі на прем'єрі фільму, в якому я виконала головну роль. У фільмі італійського режисера @giovannidota і в обіймах своїх чудових партнерів і знімальної групи ... але війна змінила плани, тому що не можу покинути свою країну в цей час, хоча є можливість поїхати і повернутися.. Але у мене все змінилося в сутності моїй ... то не я, і життя то не моя була ((... Зараз я тут і все інакше...) Єдине, що дасть мені шлях повернення в ту, попередню мене - перемога! І якби це сталося найближчим часом, то я б поїхала. Ось і буду про те мріяти", - поділилася актриса.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше Знай писав, Настя Івлєєва з "Орел і Решка" скакала і веселилася, поки Надя Дорофєєва ридала безперервно через війну: "Жорстко".