Відомий російський співак Сергій Лазарєв спростував інформацію, яка з'явилася в мережі, що він нібито поїхав з Росії через витівки уряду. Він заявив, що це фейк, а також звинуватив світ у "русофобії і тиску". Про це артист написав на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Сергій Лазарєв спростував інформацію, про те, що він поїхав з Росії через дії уряду щодо України. Він заявив, що" росіянин " і ніколи не соромився цього. Також він заявив, що навколо суцільна "русофобія", а тиск на росіян і країну величезний. Він закликав шанувальників не вірити всій інформації і перевіряти її.

Сергій Лазарєв, фото Instagram
Сергій Лазарєв, фото Instagram

"Будь ласка, не ведіться на фейки і провокації ! Цього дуже багато навколо! Зараз складні часи. Тиск на нашу країну і людей - величезний! Неймовірна злість і русофобія. Наше завдання не сваритися, не звинувачувати, не озлоблятися. Ми повинні бути сьогодні згуртованими як ніколи і підтримувати один одного! Я сам дуже емоційна людина і близько до серця сприймаю кожну інформацію, але не ведіться на провокації і фейки! Здоров'я, миру, терпіння, сил і добра всім нам!",- написав Лазарєв.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше Знай писав, "Холостячка" Ксенія Мішина поділилася спогадами з дитинства: рада, що з крейсером "Москва" пішла епоха брехні і крові.

Також ми писали, Віктор Павлік розповів про важливу дату сина від Каті Репяхової: відзначати доведеться на відстані.

Нагадаємо, дочка Анастасії Заворотнюк кинула маму в Росії і втекла в Дубай: оселилася в розкішному номері.