На сторінці фанатів відомої української співачки Тіни Кароль у соцмережі Instagram з'явилося нове повідомлення. Цього разу виконавиця, яка має майже два мільйони підписників, поскаржилася на неможливість використовувати свій вокальний талант на повну силу.

За словами Кароль, від початку війни воно не відчуває в собі сил для професійного виконання пісень.

«Дуже боляче говорити про наші міста. Особливо боляче, коли ти стоїш на сцені – оцей ком підбирається до горла, і ти не можеш промовити ні слова. Я, якщо чесно, щодного разу не заспівала, як вокаліст – красиво. Я заспівала як жінка, як мати, як українка. Але ось так от, щоб це було професійно – в мене не виходить з тих пір, як почалася війна. Я не можу цей ком от так просто відпустити від свого горла. Все стискається: кожна-кожна в’язочка вокальна. Це неможливо просто», - зізнається Кароль в інтерв’ю.

«Вона молодчина. Зате вона співала щиро. Я дуже хочу, щоб усе це закінчилося. Привіт із Донецька! Слава Україні!», «Я також вокалістка… і розумію, і також дуже важно співати… ком у горлі… біль у душі в серці», «Тіна, те ж відчуває кожен з нас. Плаче тихенько кожен собі. Так страшно все, що відбувається», - пишуть у коментарях прихильники співачки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше Знай писав, Тіна Кароль показала 12-річного героя, який вижив у Маріуполі і зіграв за "Шахтар": "Гооооол".

Також ми писали, Ніна Матвієнко розповіла, як понівечили майно кадирівці: "Я ще такого убозтва в житті не бачила!".

Нагадаємо, Віктор Павлік розповів про важливу дату сина від Каті Репяхової: відзначати доведеться на відстані.