Популярний телеведучий, актор і учасник гумористичної програми" Дизель шоу " Єгор Крутоголов показав справжнє звернення Оксани Марченко з вимогою до Президента України звільнити її чоловіка Віктора Медведчука.

Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

На своїй сторінці, де на нього підписано понад 100 тисяч читачів, гуморист опублікував кумедний відеоролик з собачкою. Тварину загорнули в хустку, а на ніс начепили окуляри. Собака покірно залишається» в образі " Оксани Марченко.

"Я - Оксана Марченко!», - написав Крутоголов під відео з закадровим голосом одіозної телеведучої.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Це не Оксана Марченко. Оксана Марченко не моргає!! А тут моргнула кілька разів", "Точно схожа на себе!!!!", "Не ображайте собачку», "Мені так більше подобається, а то вже занадто багато її», "Собачка дійсно хороша, і куди той марченко до неї", - запитують читачі сторінки шоумена.

Скрін, Instagram Крутоголов
Скрін, Instagram Крутоголов

"Оксана Шавченко (не в образу хорошою собаці у відео)", "Собачка більше жалості викликає, ніж жінка в хустці (досі не вірю, що це Марченко)", - додають інші коментатори.

Раніше інформаційний портал Знай писав, телеведучий Володимир Остапчук поділився з росіянами веселим лайфхаком: як поводитися в умовах окупації.

Також ми писали, режисер "Орла і Решки" Синельников вирішив одружитися прямо під обстрілами в Гостомелі: "навіть кільця не було".

Нагадаємо, "Бендеро-байрактар": Єгор Крутоголов з "Дизель Шоу" нагадав, що 6 квітня на бункер Путіна впаде астероїд. NASA в курсі.