Зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна розповіла, як не може змиритися з війною, та наскільки важливо фінансово підтримувати українську армію.

Гумористка та танцівниця на пілоні Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" яка довгий час розважала українців у шоу на телебаченні перетворилася на волонтерку, та занурилася у блогерство. У своєму Instgaram дівчина вирішила нагадати, як можна допомогти військовим, щоб перемога прийшла якомога швидше.

Катя Нікітіна. Фото: Instagram
Катя Нікітіна. Фото: Instagram

"Чесно, у голові дуже багато думок. Не знаєш, з чого почати і як то все закінчити. Не хочеться навіть писати. Ми всі прекрасно бачимо те, що відбувається у країні. Ми всі кожного дня моніторимо новини", - почала Катя.

Вона порівняла будні українців з поганим сном, від якого неможливо прокинутися.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Люди, діти гинуть, міста знищують, тварини вмирають…то є наша реальність, і вона жахлива!", - підкреслила дівчина.

Катя Нікітіна. Фото: Instagram
Катя Нікітіна. Фото: Instagram

Також Катя Нікітіна завірила, що всі ми разом з ЗСУ та всією нацією тримаємося і вистоїмо. На думку Нікітіної, ми непереможні.

Вона натякнула, що затопленням крейсеру "Москва" було досягнуто невелику, проте вагому перемогу у спільній боротьбі.

Зірка також вирішила не тільки подякувати ЗСУ, але й волонтерам, частиною яких вона є.

"Хочу подякувати волонтерам (і дуже рада, що можу бути в ланці з вами), всім хто зараз весь час приділяє зборам, біженцям та допомогою на передові! Кожна копійчина може бути корисною", - написала Катерина та зазначила, що кожна копійчина може допомогти наблизити перемогу, та залишила свої банківські картки.

Нагадаємо, раніше психологиня Катерина Гуріна розповіла, як пережити зґвалтування та знайти сили жити.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Єгор Крутоголов з "Дизель шоу" показав хвостату копію Оксани Марченко.

Також "Знай.ua" писав, що Андрій Данилко викликав "мурахи" у Лілії Ребрик, розповівши про бачення свого параду Перемоги.