Лілія Ребрик поговорила з Андрієм Данилко про майбутній парад Перемоги, та яким він себе уявляє у цьому дійстві.

Відома телеведуча Лілія Ребрик розмістила на Instagram чудове інтерв'ю з Андрієм Данилко, який заявив, що сподівається, що на парад Перемоги в Україні запросять Вєрку Сердючку, його сценічного персонажа.

Андрій Данилко та Лілія Ребрик. Фото: Instаgram
Андрій Данилко та Лілія Ребрик. Фото: Instаgram

На відповідь, яким бачить парад Перемоги, Данилко пригадав, як знімав ролик до підготовки Сердючки до Євробачення на запит шведів.

Вєрка Сердючка та мама. Фото: Instаgram
Вєрка Сердючка та мама. Фото: Instаgram

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Я пам'ятаю, що шведи нам замовили декілька роликів — Сердючка і мама готовляться до Євробачення. І от я собі побачив таку сцену — парад, ми їдемо на відкритій машині, разом з дітками всі у вишиванках, багато такого доброго пафосу, радості, весело... Ці діти, такі симпатичні діти, у цих не завжди вдалих вишиванках. Є такі - думаєш, Господи, ну хто це таке шиє, такий підбір кольорів, просто хочеться... ну друзі, ну якщо у вас нема смаку, ну йдіть займайтеся чимось іншим... Ну такі смішні. А ми з ними спілкуємося. Вони з квітами, вінками, задоволені, машуть... Мені б хотілося, щоб парад викликав радість", - розповів Данилко.

Вєрка Сердючка та мама. Фото: Instаgram
Вєрка Сердючка та мама. Фото: Instаgram

Також Данилко розповів, що сподівається, що і його запросять на парад Перемоги. А пісню, яку б він заспівав згадати не зміг: "У мене трохи з пам'яттю... Але там є такі слова. "У мене проблема з 3G, тільки ти себе бережи".

Після цього Данилко розплакався, заявивши, що він дуже "сєнтиментальна" людина.

Лілія Ребрик зізналася, що від усмішки та віри Данилка, у неї мурахи шкірою.

Також Данилко порівняв паради в рф, які викликають страх та загрозу. На його думку, наш парад повинен нести радість та світло.

"Але ж це свято. Все попереду. Все таке новеньке. Перезавантаження".

Нагадаємо, раніше українським знаменитостям - Усику, Гвоздьовій, Кондратюку окупанти розбомбили будинки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Позитив розповів, як допомагає українським дітям подолати жахи війни.

Також "Знай.ua" писав, що Женя Галіч з O’Torvald взяв до рук зброю і пішов валити окупантів.