Популярна співачка Настя Каменських одна з тих знаменитостей, кого хочуть і вдало наслідують українські фани, особливо це виходить у молодих дівчат.

У мережі TikTok показали, як вуличний жебрак вибиває гроші у "Насті Каменських". Дівчина схожа на Каменських їхала вулицею на моноколесі.

А жебрак лежав та вигукував: "Настя Каменська ти сама класна! Дай мені 120 доларів, я проп'ю".

Варто зазначити, що у дівчини на руках маленька собачка, яка дуже схожа на ту, що тримає у себе Каменських. Хлопець, який влігся на тротуарі був у кашкеті, тому його обличччя ніхто не побачив. Але цікаво, що хлопчина був босий, і світив п'ятами.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

НА пропозицію, "Настя Каменських" жодним чином не відраегувала, а от на те, що вона сама класна сказала: "дякую".

Зрозуміло, що це не Настя Каменських, але у коментарях стали жартувати, буцімто це розмова між Потапом і Настею. І так Потап у дружини "вибиває" гроші.

"Цей чоловік це головна пам'ятка Києва", "Це часом не Потам лежить?", "Мені теж таке казав, а я тоді символічно з афрокучерями була", "Потап просить гроші ?", - пишуть у коментарях.

@gannababy_

#настякаменских #настякаменських #нк #nk #київ

♬ original sound - gannababy_

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль розплакалась і попросила зірок не наражати на небезпеку українців.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Крутоголов з "Дизель шоу" показав хвостату копію Оксани Марченко — одне обличчя.

Також "Знай.ua" писав, що GENA VITER розповів, що у нього було раніше багато зав’язків з "російською культурою".