Відома українська співачка Тоня Матвієнко зі своїм чоловіком, не менш популярним виконавцем Арсеном Мірзояном виховують спільну доньку Ніну, названу на честь бабусі і часто діляться сімейними моментами у соцмережах.

Видно, що війна в Україні, яку принесла на нашу Батьківщину росія 24 лютого, не оминула зіркову сім'ю. То ж часто вони публікують слова підтримки для українців, діляться своїми думками та виступають, підтримуючи патріотичний дух наших воїнів.

Цього разу Тоня Матвієнко виклала фотографію своєї донечки, яка тримає у руках дві кульки синього та жовтого кольорів, а також написала молитву з нагоди Вербної неділі, яку в Україні відзначали вчора, 17 квітня.

Донька Тоні Матвієнко, instagram.com/tonya_matvienko
Донька Тоні Матвієнко, instagram.com/tonya_matvienko

"Святий Боже з раю,

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Я тебе благаю.

Торкнись України вербою...

Щоб процвітала.

Мир, волю мала

І не горіла війною", - поділилася вона.

Днями співачка відзначила свій день народження. З цієї нагоди вона виклала відео зі святковим тортом і побажанням. Тоня Матвієнко не загадувала чогось особисто для себе - вона мріє про закінчення війни й настання миру в Україні.

"Бажаю тільки одного: закінчення війни та перемоги Україні! 🇺🇦 З днем народження мене 🥰", - написала вона у новому пості. Тоня Матвієнко

Раніше Знай писав, Тоня Матвієнко після чуток про розставання з Мірзояном показала, як на самоті відзначає День народження: "Бажаю тільки одного"

Також ми писали, Тоня Матвієнко нагадала, як Польща просила зброю від Заходу і чим це закінчилося: "У чорній пожежі конає Варшава"

Нагадаємо, Тоня Матвієнко не стримала сльози з Олею Цибульською, згадуючи загиблих мирних: "Моє тіло болить"