Тарас Тополя з рок-групи "Антитіла" продовжує радувати українців будь-якими новинами і публікаціями в соціальній мережі Instagram.

Чоловік, як і сотні тисяч інших українців, став на захист України, коли Росія підло напала на нашу країну рано вранці 24 лютого 2022 року.

Тарас Тополя. Фото: скрін youtube
Тарас Тополя. Фото: скрін youtube

Паніка і нерозуміння того, що буде далі змінилася сміливістю і гордістю за наших військових і остаточне усвідомлення - ми обов'язково переможемо, це лише питання часу. А зараз Тарас повідомив, що Олександр Пономарьов вирішив підтримати українців, створивши мотиваційний і веселий трек під назвою "Україна переможе".

У записі кліпу взяли участь Дзідзьо, Юрій Ткач," Антитіла", Євген Кошовий та багато інших.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Всі, звичайно ж, погодилися! Дзвонить Саша і каже: "Тарік, дістало ниття! Ну, скільки можна плакати і сумувати. Народу, як повітря, потрібна бойова, бадьора, сильна пісня, і вона у мене є!",- ділиться Тарас Тополя.

Олександр Пономарьов, фото: Instagram
Олександр Пономарьов, фото: Instagram

Крім того, повідомляється, що всі кошти з монетизації підуть на потреби ЗСУ.

"Дуже круто! Прям настрій з ранку бойовий❤️ Дякую що в такий складний для нас час, піднімаєте бойовий дух! Україна переможе💙 💛", - пише один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, як змінилися цілі "спецоперації" за 54 доби війни в Україні: про "порятунок" жителів Донбасу ледве згадали

Як повідомляв "Знай.ua", Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян виховали справжню патріотку: "Щоб Україна не горіла війною"

Знай.ua писав, Регіна Тодоренко знову натякнула на дружбу між українцями та росіянами: "Світ зобов'язаний"