Співачка Оля Цибульська показала відео, яке зняли батьки, після того, як було звільнено Ірпінь. Там у них була квартира, яка перетворилася на руїни. Самі батьки відомої співачки встигли евакуюватися.

Коментуючи розвали приміщень, де колись була кімната та кабінет, а також кухня, мама Олі Цибульської бідкається, що після окупантів квартири не лишилося, нема нічого. Відео Оля розмістила у соцмережах, зокрема і у блозі на Instagram.

"Це дім моїх батьків в Ірпені. Точніше те, що було домом. Я дивилась ці фото, відео і плакала. Ридала, бо вони могли бути там. Ті дні, коли не було зв’язку під окупацією орків і відсутність розуміння чи вони живі — найстрашніші", - розповіла співачка.⠀

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Фашистські гниди отримають за заслугами. А дах над головою буде відбудований державою", - впевнено заявила Цибульська.

На відео мати розповідає, що приїхали знімати, що в квартирі, але тут нема що знімати.

"Немає квартири, немає нічого. Там де кухня впала стіна, нема віконних рам, і взагалі нічого. Просто дірка на вулицю. Кухня, меблі все розтрощене, дірка до сусідів", - розповідає жінка схвильовано.

Мати просунула руку та побачила зруйновану кухню. "Нема нічого", - знову повторила вона.

Нагадаємо, раніше Ірина Федишин розповіла всьому світу про трагедію у Львові.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ігор Кондратюк зробив важливий крок для відновлення України

Також "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко знову натякнула на дружбу між українцями і росіянами.