Відома російська телеведуча українського походження, Регіна Тодоренко, знову натякнула на дружбу між народами. Вірить, що після того, що сталося українці і росіяни налагодять відносини.

Нові stories вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно вона ділиться особистими кадрами. Однак, за 2 місяці війни в Україні жодного разу не засудила дії російської влади.

Регіна Тодоренко, фото: Instagram
Регіна Тодоренко, фото: Instagram

Жінка вже давно живе в Росії. Там вона створила сім'ю, побудувала кар'єру, і зараз в очікуванні другої дитини. Про війну в Україні вона вважала за краще мовчати, і зрідка вуалює послання. Цей раз це сталося знову.

Хоч щодня від рук росіян гинуть мирні громадяни України, ведуча продовжує розповідати про дружбу народів. Дружбі між українцями та росіянами. Природно, що в нинішніх реаліях це неможливо.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Регіна Тодоренко, фото: Instagram
Регіна Тодоренко, фото: Instagram

Цього разу вона опублікувала фото букета в stories, і вказала, соняшник - квітка України, а ромашка – росії.

"Світ зобов'язаний бути в живих квiтах", - підписала знімок Регіна Тодоренко.

До слова, своє мовчання жінка намагалася обґрунтувати тим, що у неї з чоловіком Владом Топаловим різні погляди на цю ситуацію. Для того, щоб не руйнувати шлюб, вона вважала за краще мовчати, хоча могла врятувати тисячі невинних життів. У тому числі і її колишнього коханого, якого ворожі війська застрелили в Бучі.

Нагадаємо, що Шевченко напророкував майбутнє Тодоренко, Астровської і Марченко ще 200 років тому

Раніше повідомлялося, що вагiтна Регіна Тодоренко встала на ковзани, щоб розважити росіян, поки Путін знищує Україну

Також, Коля Серга востаннє відповів Регіні Тодоренко