Відомий український артист Володимир Дантес, який не так давно пережив розрив з Надею Дорофєєвою, висміяв білоруського президента Олександра Лукашенка.

Нові stories були опубліковані на сторінці музиканта в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно він ділиться важливою інформацією про війну в Україні, а також іноді пробує відвернути шанувальників від новинних зведень різними мемами. Цей випадок один з таких.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

У stories артиста з'явилася картинка з написом, яка висміює не тільки Олександра Лукашенка, але і затонулий крейсер "Москва".

"Відповідальність за загибель "Москви" повністю поклали на Лукашенка. Він не міг знати, з якого боку готується напад!" - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Володимир Дантес, фото з Instagram
Володимир Дантес, фото з Instagram

Справа в тому, що після зустрічі білоруського президента з російським диктатором по мережі почали поширювати меми з Лукашенко. Всі бажають дізнатися, звідки саме готувався напад на Білорусь.

Олександр Лукашенко. Фото: Youtube
Олександр Лукашенко. Фото: Youtube

Також, з хороших для всього світу новин - 13 квітня з'явилася інформація про те, що українськими протикорабельними ракетами "Нептун" був підбитий ракетний крейсер "Москва". Це флагман російських військ, і він потонув.

ймовірно, крейсер "Москва"
ймовірно, крейсер "Москва"

Для них це величезна втрата, за яку пізніше почали мстити. Через кілька тижнів затишшя вибухи знову повернулися до Києва. Також, посилилися ракетні удари і по інших областях.

Нагадаємо, що колишній Наді Дорофєєвої Володимир Дантес потролив росіян за внесення його в список ворогів

Раніше повідомлялося, що Дантес не посоромився піти в туалет в прямому ефірі після розставання з Надею Дорофєєвою

Також, колишній Дорофєєвій Дантес агресивно відповів окупантам за насильство над українками