Лідерe збірної України з футболу Андрію Ярмоленку стало неприємним та дивним мовчання анатолія тимощука, щодо війни в Україні, адже його тато служить у теробороні, а він просто мовчав.

Про своє ставлення до тимощука, та як воно змінилося після 24 лютого, вторгнення в Україну росії, Ярмоленко розповів в інтерв'ю російському блогеру Євгєнію Савіну на Youtube/Красава.

"Розпочну з того, що тимощук завжди був для мене взірцем професіоналізму, я намагався бути схожим на нього, він був для мене ідеалом. Я слідкував за тим, хто що каже, хто що пише з початком війни. Але тимощук жодним чином не висловив свою позицію, не підтримав Україну. Для мене це стало несподіванкою", - зазначив футболіст.

"Я написав йому, як йому спиться вночі? На що він відповів, що так само як і мені. Потім тимощук зателефонував. Я йому сказав, що його для мене більше не існує. Він послав мене нах*й, я його - у відповідь. ОТ і вся розмова", - розповів Ярмоленко.

Він також зазначив, що Ярмоленко заробив вдосталь грошей, щоб "жити у будь-якій точці світу, і чому він боїться, я не розумію".

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ексфутболіст збірної України, луцької "Волині" та донецького "Шахтаря". Наразі тимощук працює тренером в російському клубі.

В Україні його засудили не тільки вболівадьники, але й колеги і не лише українці. А УАФ позбавила колишнього українського футьболіста всіх регалій, ліцензії, нагород і звань, а також анулювала його матчі за збірну України.

Нагадаємо, раніше учасник Квартал 95 Валерій Жидков після тривалої відсутності повернувся додому і з творчим підходом описав те, що знайшов.

Як повідомляв портал "Знай.ua", львів'янин Віктор Легкодух показав справжню силу українців

Також "Знай.ua" писав, що Дантес висміяв білоруського президента через підбитий українцями крейсер.