Відомий український телеведучий і зірка романтичного реаліті "Холостяк" Григорій Решетник повернувся до Києва і поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram роликом з першої прогулянки в столиці після евакуації у зв'язку з бойовими діями.

Багато жителів столиці в перші дні російського вторгнення були змушені евакуюватися у зв'язку з серйозною загрозою життю через бойові дії. Зараз багато киян почали повертатися додому, хоча місцева влада поки не рекомендує цього робити.

Григорій Решетник, фото: Instagram
Григорій Решетник, фото: Instagram

Так, Григорій Решетник також повернувся додому до Києва. Він поділився відео, на якому неквапливо прогулюється столичними вуличками, насолоджуючись тишею і красою весняного Києва.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей
Показати ще

"Нарешті вдома#Київ. Звикаю ... вслухаюся і вдивляюся ... дуже незвичайне відчуття, враження, що пройшли роки ... Людей Спасибі долі, що я українець - пишаюся і вклоняюся", - підписав публікацію Решетник.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Володимир Дантес висміяв білоруського президента через крейсера "Москва": "Відповідальність поклали на Лукашенка".

Також наш портал писав, дизайнер Олени Зеленської Катя Сільченко попередила російських окупантів про неминуче покарання: "Бумеранги зла повертаються".

Крім того, наш портал інформував, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко згадала влучні висловлювання історичних постатей про Росію: "Народ, який ніколи не говорив правду".