Відома українська акторка Наталія Денисенко вирішила розповісти про свою любов до України. До початку повномасштабної війни навіть не думала, що можливо так любити.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно вона публікує важливу інформацію про події в країні, а також висловлює свою думку з різних приводів.

Цього разу була опублікована фотографія вишиванки, на якій лежить долоня актриси. У самій публікації вона вирішила розповісти про те, як вона усвідомила любов до своєї країни.

"Я не думала що я таааак сильно люблю свою країну...розповім вам чесно, ще до 24 лютого, коли Андрій мені говорив, що можливо найближчим часом нас чекає війна, в міста будуть заходити війська, будуть вбивати, забирати майно, гвалтувати жінок ... я йому відповідала, що такого не може бути, а навіть якщо так – ми просто все втечемо в іншу країну, і почнемо нове життя" - почалася публікація.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Але, в день коли почалася повномасштабна війна, все змінилося. Актриса не хотіла нікуди їхати, був тільки страх і паніка. Наступного дня Наталя була готова теж взяти в руки зброю.

Наталка Денисенко
Наталка Денисенко

"Зізнаюся, я не думала, що це можливо....Так любити свою країну і свій НАРОД 😭 🙏 коли , настане наша перемога я уявляю як ми будемо цінувати кожен момент свого життя!!! Кожне слово нашої мови! Кожен міліметр землі! Я так люблю тебе, Україно 💛 💙 " - підсумувала дівчина пост.

Нагадаємо, що Наталія Денисенко розповіла про диво спільної молитви під час боїв у Маріуполі

Раніше повідомлялося, що зiрки серіалів показали красу українського етнонаряду просто на собі: не зрівняється з жодним

Також, Наталія Денисенко в Карпатській глибинці показала, в чому черпає силу