Відома українська акторка Ольга Сумська знову вирішила допомогти українцям, які цього потребують. Об'єднання зараз важливо як ніколи.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно вона ділиться актуальними новинами про подію в країні, або ж як зараз, допомагає українцям.

На думку актриси, зараз як ніколи важливо об'єднатися.

"Ми повинні об'єднуватися, бути сильними і витривалими! Працівники творчих професій об'єдналися в громадську організацію "Спілка підприємців теле та кіноіндустрії"!‼️" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Ця спільнота є волонтерами. Вони вже придбали спільними зусиллями вісім позашляховиків і чотири карети швидкої допомоги. Всі транспортні засоби на даний момент допомагають ЗСУ, ТРО, Нацгвардії, і так далі.

Ольга Сумська, фото: Instagram
Ольга Сумська, фото: Instagram

Зараз Оля Сумська попросила допомоги у тих, у кого є така можливість. Необхідно зібрати практично 900 тисяч гривень. Сума немаленька, але абсолютно реальна.

"Дорогі мої! Прошу вас відгукнутися і допомогти коштами на придбання позашляховиків для бойових підрозділів, що захищають нашу рідну країну " - пише жінка.

Всі реквізити були вказані в пості. Зараз вкрай важливо допомагати тим, хто цього потребує. Особливо, нашим захисникам, які ночами не сплять, і боронять наші землі.

Боєць ЗСУ. Фото: скрін youtube
Боєць ЗСУ. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що Ольга Сумська розповіла, завдяки кому ЗСУ перемагають рашистів

Раніше повідомлялося, що Ольга Сумська зворушливо вшанувала пам'ять своєї матері

Також, Ольга Сумська запевнила, що ворог не залишиться безкарним після Бучі