Хореограф та суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма розповів про російську та українську мову.

У своєму сторіс Влад Яма розмістив виступ відомого стендапера Антона Тимошенко, який розповів, як приходилося вчити українську мову, а от російська - завжди була. Нею приходилося спілкуватися, адже народився хлопець у Нікополі, де більшість людей розмовляли російською.

Влад Яма. Фото: Instagram
Влад Яма. Фото: Instagram

"Я насправді не вчив ніколи російську мову, вона завжди у мене була. Я народився в Нікополі. Мама така - на, я такий - добре, і граматику я знаю краще українську краще ніж російську, тому що в школі я вчив і українську і російську. Але у нас в школі дуже часто російська мова була після української літератури", - розповів стендапер Антон Тимошенко.

Він зазначив, що після того, як тобі 40 хвилин розказують, як кацапи замордували Василя Стуса, вчити російську не хотілося.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Коли вчителька говорила, "сьогодні будемо вчити подлєжащєє і сказуємоє, ми казали, ми більше не підлєжащі московії, і з**буємо з твоєї пари, і втікали з уроків", - розповів комік.

Свій допис Влад підписав: "Про російську і українську. Абсолютно чудово!"

Сторіс Влада Ями. Фото: Instagram
Сторіс Влада Ями. Фото: Instagram

Влад Яма зазвичай спілкується російською у побуті, але через роботу мав змогу попрактикувати українську, і доволі гарно володіє нею.

Нагадаємо, раніше 93-річна киянка, яка пережила репресії і Другу світову шкодує, що не може піти на фронт і допомогти ЗСУ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українська акторка Ольга Сумська знову вирішила допомогти українцям, та об'єднує однодумців.

Також "Знай.ua" писав, що Дмитро Комаров показав величезну воронку в "найнебезпечнішому" житловому кварталі Лисичанська.