Дарія Петрожицька показала запальне відео з церкви у Польщі. Ксьондз увімкнув колонку з записом гімну Січових стрільців після проповіді.

Пісня, яку заспівав український виконавець Андрій Хливнюк, лідер гурту "Бумбокс" на площі біля Софії Київської, стала справжнім гімном цієї війни, яку розпочала з повномасштабного вторгнення рф проти України 24 лютого. Багато з наших співгромадян покинули рідні домівки, щоб врятувати себе та дітей, виїхавши за кордон.

Дар'я Петрожицька. Фото: Instagram
Дар'я Петрожицька. Фото: Instagram

Польща стала справжнім другим домом, рідними та теплими обіймами для тих, хто наважився перетнути кордон, залишаючи свій дім. Багато українських сімей розташувалися у польських громадах, і підтримка поляків надзвичайно підтримує біженців.

Ксьондз запалює під Хливнюка. Фото: Instagram
Ксьондз запалює під Хливнюка. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Актриса Дарія Петрожицька розмістила у сторіс відео на якому ксьондз, після проповіді увімкнув "Ой у лузі червона калина" та підтанцьовуючи та підспівуючи разом з сотнями прихожан заспівав знамениту пісню.

Ксьондз запалює під Хливнюка. Фото: Instagram
Ксьондз запалює під Хливнюка. Фото: Instagram

Даша Петрожицька не знімається у кіно поки в країні війна, вона тепер робить корисну справу, та збирає кошти для українських воїнів ЗСУ. Цього разу у сторіс Даші Петрожицької оголошено про збір коштів для ліків нашим захисникам.

Нагадаємо, раніше співачка Слава Камінська, яка втекла до Нідерландів, наїхала на зірок, які співають заради воїнів ЗСУ

Як повідомляв портал "Знай.ua", співачка Ірина Федишин показала потужну молитву за Україну та за воїнів ЗСУ.

Також "Знай.ua" писав, що Павло Дуров повідомив про важливе оновлення в Telegram.