Після розпаду популярної групи "Время и Стекло" Олексій Завгородній, більш відомий, як Позитив випустив перший сольний трек. Він називається "Боже, яке кончене", і в ньому Позитив висміяв російських блогерів.

Перший сольний трек Позитива вже з'явився на його офіційному youtube-каналі.

Реп-виконавець Позитив у треку висміяв російських блогерів, які страждали у своїх соцмережах через санкції, що були накладені на їхню країну. Що цікаво, пісні навіть звучать голоси "інфлюенсерів", які плачуться через закриття магазинів і відходу міжнародних компаній. Цих блогерів у своїй програмі показував Олексій Дурнєв.

Скріншот поста позитиву
Скріншот поста позитиву

"Так склалося, що першим офіційним сольним треком POSITIFF буде саме ця пісня - для підняття моральної сили, зміцнення нашого незламного духу і деморалізації ворога. Всім кінченим присвячується!",- прокоментував сольний трек Позитив.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мем "Боже, яке кончене", скріншот
Мем "Боже, яке кончене", скріншот

Варто відзначити, що назву пісні, а також саму фразу "Боже, яке кончене" взяли з відомого мема про бабусю, яку зняла користувач TikTok Ната Домінська (@natidomini). Вона вимовила свою вже знамениту фразу на вкрай неадекватні вирази або поведінку людини.

Нагадавши, колишня дружина позитиву Аня Андрейчук показала, чому Дельфіни "люблять" Путіна: "не знімай трусики"

Також Знай писав, "перша посмішка дитини за два тижні": Позитив у сльозах розповів про свою унікальну "місію"

Раніше Знай повідомляв, "справжній десант": Позитив розповів, як допомагає українським дітям подолати жахи війни