З першого дня повномасштабного воєнного вторгнення росії на територію України українці демонструють не аби яку злагодженість та відвагу. Кожен українець робить все що в його силах заради спільної перемоги над російськими окупантами.

Саме тому українські гумористи вирішили об'єднатися та провести великий марафон зі збору коштів на потреби полку "Азов", яки захищає Маріуполь.

Серед гумористів, які проводитимуть марафон зі збору коштів на потреби українських захисників буде: Валік Міхієнко, Андрій Лузан, Володимир Дантес, Євген Кошовий, Іван Рудський ( Ивангай), Даніель Салем, Олексій Дурнєв, Микола Зирянов та інші.

Скріншот допису
Скріншот допису

Марафон зі збору коштів відбудеться у середу, 20 квітня о 19:00. Кожен бажаючий зможе долучитися до збору коштів на youtube-каналі гумористичної команди "Льви на джипі".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Сьогодні о 19:00. Великий марафон з друзями на каналі "Льви на джипі" в ютюбі 🦁 Заходь, кайфуй, допомагай нашим. 🇺🇦 Разом переможемо 🇺🇦", - зазначив Валік Міхієнко на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

Нагадаємо, Олександр Пікалов з "Квартал 95" винайшов "біологічну зброю" проти російських окупантів: "Цуценячий патруль"

Раніше Знай писав, "горить та палає техніка ворожа, рідна Україна переможе": Пономарьов, Хома, Тополя, Кошовий показали кліп про наші ЗСУ

Також Знай повідомляв, Євген Кошовий і Олександр Пікалов з "Квартал 95" звернулися до жителів російського Бєлгорода: "У місто увійшли українці з Бандерою"