Співак Іван Дорн також оприлюднив сам список, написавши, що він кращий за рейтинг найбільших світових компаній Fortune Global 500.

Майже два місяці триває війна, яку розв'язала росія проти України, але пропагандисти за поребриком не вгамовуються, та вирішили "покарати" українських зірок. Іван Дорн з гордістю оприлюднив список у який він потрапив на своїй сторінці сторіс в Instagram. Інеформацію про те, що українським зіркам шоубізу заборонено перетинати кордон та виступати в рф аж 50 років раніше почав ширитися в російських ЗМІ.

Іван Дорн. Фото: Instagram
Іван Дорн. Фото: Instagram

Тепер Дорн показав документ, який це підтверджує. За його словами йому заборонено їхати у країну пожиттєво. У списку, разом з Дорном, Світлана Лобода, Андрій Данилко, Алан Бадоєв, Андрій Бедняков, Вакарчук, Джамала та інші.

Деяких артистів оголошували "ворогами рф", та забороняли їздити до "матушкі расєї" на 50 та більше років.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше про подібні списки повідомляли Андрій Бедняков, який "плакався" що не потрапить тепер у Воронеж, також Володимир Дантес, який взагалі вирішив послати нах*й рашистів, а ведучий Орла і Решки Антон Птушкін зізнався, що про Поволжжя випуску не зробить.

Скриншо  списку, Іван Дорн. Фото: Instagram
Скриншот списку, Іван Дорн. Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше Антону Птушкіну заборонили з'являтися в росії найближчі 50 років, зможе приїхати у віці 88 років.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 20-річний українець сам зупинив колону російських окупантів і став героєм.

Також "Знай.ua" писав, що гумористка Булітко провела швидкий урок української мови своєму німецькому другові і той заспівав відому всім пісню "Ой у лузі червона калина".