Відома українська акторка, гумористка і зірка розважального проекту "Дизель шоу" Вікторія Булітко любить радувати свою віддану публіку яскравими публікаціями з творчого життя. Популярність 38-річної рудоволосої красуні зростає з кожним роком, а її харизма і талант підкорює серця тисячі українців. За її особистим акаунтом в соцмережі Instagram стежить понад 200 тисяч осіб.

Як відомо, військові дії, які почалися 24 лютого, Вікторія Булітко вирішила пережити далеко від рідної країни. Але навіть з Німеччини артистці вдається допомагати нашим бійцям і постраждалим від "руського миру". Так вона анонсувала дати проведення благодійних концертів у містах ближніх країн, гроші від яких підуть до певних фондів.

Крім цього, Булітко також намагається залишити частинку української культури в чужій країні. На опублікованому відео вона вчить свого німецького друга відомій національній пісні "Ой у лузі червона калина", яка останнім часом користується великою популярністю. Хоч і з виразним акцентом, чоловікові все ж вдалося виконати хіт, а Вікторії - успішно дати невеликий урок української мови.

Скріншот з відео, Вікторія Булітко
Скріншот з відео, Вікторія Булітко

"Експрес метод навчання української мови! За 15 хвилин чистокровний німець вивчив знамениту пісню! Тож, #Німеччина готова до концерту!))" - написала Булітко.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Користувачі соцмережі оцінили старання артистки і такий прекрасний дует. Деякі навіть знайшли зовнішню схожість чоловіка з прем'єр-міністром Великобританії Борисом Джонсоном.

Коментарі - instagram.com/bulitka/
Коментарі - instagram.com/bulitka/

Коментарі - instagram.com/bulitka/
Коментарі - instagram.com/bulitka/

Нагадаємо, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька показали справжню красу національного вбрання: "Обидві дуже"

Як повідомляв Знай.uа, Марія Бурмака відкрила всім очі на безжальний план Путіна: "Вбивають, тому що ми українці"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Остачук показав, що чекає російських окупантів на Донбасі: "О третій годині почнеться"