Популярному українському радіо - і телеведучому, відеоблогеру і заслуженому журналісту, екс-ведучому шоу "Орел і Решка" Антону Птушкину заборонили їздити до росії. Виявляється, заборона на в'їзд в країну-агресора поширюється на блогера на 50 років.

Про це повідомляють на каналі "Телебачення Торонто" в Telegram.

У росії продовжують накладати заборони на в'їзд українським артистам, блогерам і журналістам. Тепер це торкнулося блогера Антона Птушкіна, якому не можна їздити до росії, починаючи з 16 квітня 2022 року. Як виявилося, це пов'язано з його позицією, адже з початку війни він знімав різні звернення.

Антон Птушкін, скріншот
Антон Птушкін, скріншот

Зокрема, ведучий, який народився в окупованому зараз Луганську, звертався до російських блогерів. Він закликав їх виходити на акцію протесту проти політики Росії і критикував дії політиків російської федерації.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Крім того, з початку російського вторгнення Антон Птушкін публікував кілька репортажів з Києва. А в одному з останніх відео він знову чітко показав свою позицію і попросив відписатися від нього тих людей, яких ця позиція не влаштовує.

Скріншот з Telegram
Скріншот з Telegram

Варто підкреслити, що Птушкін не може їздити до росії 50 років, тобто, якщо в цьому році йому виповнився 38 років, то приїхати туди він зможе тільки в 2072 році, коли йому буде майже 88 років. При цьому, офіційної заяви від російської влади не надходило.

Нагадаємо, що український ведучий і блогер Антон Птушкін продав своє авто, щоб пожертвувати в благодійний фонд.

Також портал "Знай" писав, що відеоблогер Антон Птушкін поділився несподіваним відео з літака.

Як раніше повідомляв портал "Знай", режисер "Орла і Решки" Євген Синельников вирішив одружитися просто під обстрілами.