Через чітку українську позицію та підтримку України у війні, які розв'язала рф, багатьом зіркам та блогерам заборонили їздити до росії на 50 років.

Зокрема до цього списку потрапив знаменитий український тревел-блогер та зірка програми "Орел та Решка" Антон Птушкін. Він не зможе в'їжджати на територію росії до 2072 року. До цього списку також потрапив блогер мільйонник та друг Пушкіна Ян Гордієнко. Останній вирішив пожартувати з цього приводу.

Скріншот поста Яна Гордієнка
Скріншот поста Яна Гордієнка

Блогер Ян Гордієнко на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить 3.2 мільйони осіб опублікував спільне фото з Антоном Пушкіним. За допомогою фотошопа блогер, так би мовити, зістарив себе та друга, мовляв це наступив день коли заборона на в'їзд до росії більше не діє.

" 2072 рік. Нам із Антоном Птушкіним нарешті дозволили в'їхати до росії", - зазначив блогер.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Цей жарт встиг оцінити український ресторатор, який нещодавно розійшовся зі своєю дружиною Міша Кацурін. До речі, нещодавно він разом з Антоном Птушкіним знімав спільний проект для youtube, де розповідав про їжу різних культур.

Даша та Міша Кацуріни. Фото: Instagram
Даша та Міша Кацуріни. Фото: Instagram

"Ворог ворога", - так Михайло Кацурін підписав світлину Антона Птушкіна на Яна Гордієнка, яку перепостив собі в stories.

Скріншот stories Міші Кацуріна
Скріншот stories Міші Кацуріна

Нагадаємо, коханця Наді Дорофєєвої запідозрили у великій афері: незаконно покинув країну і нажився на людях

Раніше Знай писав, Надя Дорофєєва розкрила кохану людину після розставання з Дантесом: Кацуріна поруч немає

Також Знай повідомляв, Надю Дорофєєву застукали із новим обранцем – на кого проміняла Володимира Дантеса