Андрій Хливнюк здобув другу хвилю популярності після того, як вступивши до лав ТРО виконав куплет з відомої пісні, гімну Січових стрільців "Ой у лузі червона калина", на площі біля собору Софії Київської.

Фанати Хливнюка та "Бумбоксу" у мережі нагадали, як виглядав лідер гурту дев'ять років назад. У Instagram одного з шанувальників Андрія оприлюднили фото за серпень 2013 року, разом з Кузьмою, з гурту "Скрябін".

Андрій Хливнюк. Фото: Instagram
Андрій Хливнюк. Фото: Instagram

Андрій на фото виглядає зовсім юним, хоча на той час артисту вже виповнилося 33 роки. На фото хлопці виглядають веселими та радісними, вони показують символічні знаки руками, а Хливнюк щось говорить, показуючи на хлопців, які сидять поруч.

Виглядає, ніби їх зловили на "гарячому" але залишається тільки перетворити все на сміх.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Андрій Хливнюк. Фото: Instagram
Андрій Хливнюк. Фото: Instagram

Андрій Хливнюк після вторгнення росії в Україну вступив до лав тероборони та не полишив свою улюблену справу - співати. Популярність пісні, яку виконав лідер "Бумбоус" тепер лунає з усіх куточків світу. Нещодавно польський ксьондз заспівав "Червону калину" разом з біженцями та іншими прихожанами після Великоднього правління.

Нагадаємо, раніше Позитив повністю "відійшов" від Дорофєєвої заради Дурнєва і російських блогерів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Антону Птушкіну заборонили з'являтися в росії найближчі 50 років.

Також "Знай.ua" писав, що українська виконавиця Оля Полякова торкнулася кожного українця за живе.