Відома українська співачка Джамала з перших днів повномасштабного вторгнення відвідує різні куточки світу з концертами аби зібрати гроші на потреби ЗСУ та українців, які постраждали вій війни, яку розв'язала росія. За цей час Джамалі вже вдалося зібрати 90 мільйонів доларів.

Про це знаменита співачка розповіла на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Нещодавно видання Forbes підрахувало цифри щодо донорської допомоги Україні. З цих даних стало відомо, що 511 мільйонів доларів було зібрано на спеціальний рахунок Нацбанку на підтримку ЗСУ. Ще 144 мільйони доларів зібрали на гуманітарну допомогу українцям, стільки ж зібрав фонд "Повернись живим" на підтримку ЗСУ. Джамала завдяки концертам вже встигла зібрати 90 мільйонів доларів.

Скрін з instagram Джамали
Скрін з instagram Джамали

"В моєму випадку це заслуга величезної кількості людей. Я вдячна всім, хто організовує події, збирає та перенаправляє кошти, купує квитки, донатить. Вдячна, що можу робити те, що люблю найбільше в житті та одночасно допомагати Україні. Зібрані кошти надходять в різні українські та міжнародні фонди — UNICEF, ARD та інші. Організації, у свою чергу, й перераховують їх на потреби українців", - зазначила Джамала.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

До того ж співачка відмітила, що кожна людина, яка допомагає Україні у таку важку хвилину показує справжній приклад людяності.

Скрін з instagram Джамали
Скрін з instagram Джамали

"Ці люди, компанії та організації в списку Forbes — справжній приклад людяності. Але за ними стоїте ви, мільйони українців та громадян світу. Кожний з вас — герой", - підсумувала вона.

Нагадаємо, заплакана Джамала розповіла, на що їй довелося піти, щоб допомогти Україні: "Повинні мене пробачити"

Раніше Знай писав, Джамала щемливими кадрами показала, що російські окупанти зробили з Миколаєвом: "Шукають воду"

Також Знай писав, Джамала зустрілася з Потапом і Каменських в Іспанії, хвалячись грошима: "Нас чують"