Нещодавно стало відомо на "санкції" які впровадили росіяни до українських артистів шоубізу, заборонивши в'їзд на територію їхньої країни терміном на 50 років.

Олексій Потапенко розмістив найщасливішу фото свою і Насті Каменських та написав, що це - їхня реакція на таку вкрай "жахливу" новину. Фото та саму новину Потап розмістив на сторінці в Instgaram.

Потап. Фото: Instagram
Потап. Фото: Instagram

Слід зазначити, що з 2014 року, українські артисти намагалися і не виступати на росії, у всякому разі ті, хто себе хоч трохи поважав. Настя завойовувала собі новий ринок Мексики, де співала іспанською, та здобула там певну популярність. А Потап виступав в Україні, разом з групою Mozgi.

"Нарешті, моя дружина і я в російському офіційному чорному списку нам заборонено в'їжджати або відвідувати росію впродовж 50 років Ха-Ха-Ха! Це наша реакція! Нікому не потрібна ця жахлива версія росії! Нікому! Чого так мало! Вимагаю по 200 кожному!", - здивувався виконавець.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Потап і Настя Каменських. Фото: Instagram
Потап і Настя Каменських. Фото: Instagram

В сторіс Потап розмістив частину зі списку, та написав, що пишається, що і його найближчі друзі потрапили у цей список.

"Пишаємося цим списком", - підписав Потап.

Нагадаємо, раніше українці згадали посиденьки лідера "Бумбоксу" Хливнюка з Кузьмою Скрябіним.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Дантес відреагував на заборону в'їзду в росію на 50 років.

Також "Знай.ua" писав, що росіянка в США злякалася прапора України, проїжджаючи повз на машині, стала зайкатися та плутати слова.