Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" Володимир Дантес, який зовсім недавно розійшовся зі співачкою Надею Дорофєєвою, зараз активно займається сольною кар'єрою і часто радує шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 690 тисяч чоловік.

Цього разу Володимир Дантес вирішив відреагувати на недавню новину про те, що російська влада заборонила йому в'їжджати на територію країни на 50 років. Свій короткий, але дуже змістовний коментар він розмістив в Insta Stories.

Він згадав про те, що його раніше внесли в так званий "чорний список" і оголосили ворогом росії, а тепер і зовсім заборонили відвідувати її. Але через це артист особливо не засмутився і з насмішкою послав авторів такої ідеї і тих, хто її підтримує, на три веселі букви, відкинувши всі рамки пристойності.

"Люденьки, ну що ж коїться? Спочатку оголосили ворогом рф, потім заборонили в'їзд в цю країну... та йдіть на *уй", - сказав Дантес, саркастично схопившись за серце і зображуючи плач.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

За інформацією російських ЗМІ, заборона торкнулася не тільки Дантеса, а й інших відомих особистостей. У список потрапив Антон Птушкін, MONATIK, Вєрка Сердючка, Світлана Лобода, Андрій Бедняков, доктор Комаровський, Макс Барських.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна відповіла пропаганді на "відкриті" коридори з Маріуполя: "Дітей і матерів бомблять"

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Орла і решки" Андрій Бедняков показав знищені спогади про Маріуполь: "Тут я працював"

Також портал Знай.uа писав, що Джамала щемливими кадрами показала, що російські окупанти зробили з Миколаєвом: "Шукають воду"