Відомому українському телеведучому і зірці програми "Світ навиворіт" Дмитру Комарову разом з українськими колегами заборонили в'їзд на територію росії на 50 років.

На своїй особистій сторінці в соцмережі Instagram Дмитро Комаров зазначив, що для нього така заборона росіян справжня нагорода.

"На додаток до "ворога рф" тепер мені заборонили в'їзд в рф на 50 років. До 2072 року. До моїх 89 років🙂 Так що тільки на пенсії буде шанс познімати дикі племена в болотах підмосков'я. Чекаємо кримінальні справи️️", - зазначив Дмитро Комаров.

Скрін instagram Дмитра Комарова
Скрін instagram Дмитра Комарова

Ведучий програми "Світ навиворіт" додав, що в росії він не був вже багато років, і точно не збирався відвідувати цю країну найближчим часом. Тому така заборона для нього безглузда.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Ідіоти, немає слів. Я не був в рф з 2005/06 року приблизно, подивіться в своїх базах. Не їздив, не їздив, і ось заборонили їздити. Доведеться по безвізу лоукостом за 20 євро літати в Мілан, Париж і Барселону замість відпочинку в Тамбові, Саратові і Саранську, які так і не побачу", - підсумував він.

Варто відзначити, що в'їзд в країну-агресор на 50 років заборонили 31 людині. Зокрема Миколі Серзі ("Орел і решка"), Андрію Беднякову ("Орел і решка"), реперу Олексію Потапенко (Потап) і його дружині, співачці Насті Каменських, Світлані Лободі, Дмитру Монатіку, Святославу Вакарчуку, Андрію Данилку, актрисі Мілі Савицькій, Алану Бадоєву, Івану Дорну та іншим.

Список артистів, яким заборонений в'їзд до росії
Список артистів, яким заборонений в'їзд до росії

Нагадавши, Діма Комаров з "Світ навиворіт" попередив про численні замасковані міни: "помітно не відразу"

Раніше Знай писав, Дмитро Комаров показав величезну воронку в "найнебезпечнішому" житловому кварталі Лисичанська: "Так виглядає захист"

Також Знай повідомляв, Дмитро Комаров з "Світ навиворіт" у Чернігові познайомився зі справжньою зіркою воєнного часу: "особлива зустріч"